Rreth Nesh

Historia Jonë

20+ vite përvojë në biznesin e ushqimit dhe pijeve

336018008_1554195058325293_268963817479343595_n

Stafi Ynë:

Prapa skenave, ekipi ynë i përkushtuar i kuzhinierëve punon pa u lodhur për të krijuar një përvojë ngrënieje që nuk është e pakuptimtë. Ata sjellin ekspertizën, kreativitetin dhe pasionin e tyre në çdo pjatë, duke siguruar që vizita juaj në Piazza Restaurant të jetë e paharrueshme.

Na vizitoni:

Ju ftojmë të darkoni me ne dhe të përjetoni magjinë e Piazza Restaurant Durres. Pavarësisht nëse jeni duke festuar një rast të veçantë, duke shijuar një vakt familjar ose thjesht duke shijuar një darkë romantike për dy, ne jemi këtu për ta bërë përvojën tuaj të ngrënies të jashtëzakonshme.

Në Piazza Restaurant, historia jonë është një histori e pasionit, familjes dhe një përkushtimi ndaj kuzhinës autentike italiane. Themeluar nga Ilir Hoxhallari in 2001, rrugëtimi ynë filloi me një ëndërr të thjeshtë – për të sjellë shijet e Italisë në Durrës. Me kalimin e viteve, ne kemi evoluar duke i qëndruar besnikë rrënjëve tona, duke krijuar pjata që kremtojnë diversitetin e kuzhinës rajonale italiane duke përdorur përbërës të freskët me burim lokal.

330506386_565036708903617_5732024083579385718_n
Ne besojmë se ushqimi i shkëlqyer fillon me përbërësit më të mirë. Shefi ynë i kuzhinës zgjedh me dorë produktet më të freskëta, mishin dhe ushqimet e detit për të siguruar që çdo pjatë që shërbejmë është një dëshmi e cilësisë.

Piazza Restorant

Historia

Hapat tanë në treg

 Hapat tanë të parë në treg 
filluan në 2001, 

kur filluan të hapeshin kudo në Shqipëri restorantet e para ndërkombëtare. Themeluesi i kompanisë, Z. Ilir Hoxhallari  ishte i rëndësishëm në kthimin e kompanisë së tij drejt zgjerimit të ushqimit të kulturës ndërkombëtare që në fillim. Ne i detyrohemi më shumë se emrit, logos dhe produktit tonë të parë themeluesit tonë. Ai mishëroi shumë nga qëndrimet dhe vlerat kryesore që përbëjnë pjesë përbërëse të kulturës sonë të korporatës: pragmatizëm, fleksibilitet, gatishmëri për të mësuar, një mendje të hapur dhe respekt për njerëzit dhe kulturat e tjera.

Inovacioni dhe transformimi i mëtejshëm
në 5 Shkurt 2009,

Është e qartë se me kalimin e kohës, numri i klientëve zgjerohet. Por me këtë indeks të rritur po rritej edhe numri i problemeve për t'u zgjidhur; Kështu numri i punonjësve u rrit me nevojën për organizim më të mirë në kuzhinë dhe në të njëjtën kohë sa më i madh ishte numri i recetave po aq ishte edhe intensiteti i përgatitjes. Ndërkohë janë përmirësuar edhe mënyrat e servirjes, paketimit dhe marketingut. Shërbimi u përmirësua nga kualifikimi i kamerierëve, rinovimi i uniformave, mënyra e sjelljes, gjuhët e huaja në përdorim, kontrolli i cilësisë dhe kontrolli i vazhdueshëm i higjienës sanitare.

Zhvillimi i mëtejshëm
në 7 Mars 2011,

Gjatë gjithë historisë së saj, kompania ka zgjeruar mundësinë dhe tendencën për të integruar teknologjitë më të mira të menaxhimit për të ndihmuar në marrëdhëniet me klientët e saj. Kështu ishte integrimi i mesazheve elektronike dhe komunikimit të brendshëm pa tel. Ndihmon për t'u shërbyer klientëve tanë shpejt dhe saktë. Kompania është e prirur të planifikojë më mirë burimet e saj, të menaxhojë marrëdhëniet me klientët dhe shërbimet elektronike; Duke kombinuar përvojën me aftësinë për të ecur përpara dhe për t'u përmirësuar, ne bashkëpunojmë me klientët për t'i ndihmuar ata në çdo aplikim.

Përmirësimi Administrativ dhe Fiskal
në 25 Nëntor 2016,

Në vitin 2016, restorant Piazza bëri disa ndryshime për të përmirësuar menaxhimin e kompanisë. Restorant Piazza Durres u nda nga Aeroporti Piazza nga një tjetër degë restaurimi, si nga pikëpamja administrative, ashtu edhe nga ajo fiskale, duke e përqendruar të gjithë aktivitetin në qendrën e vetme të tij në Durrës në adresën Rr. Taulantia 1.

Rinovimi Total
në 30 Qershor 2017,

Në vitin 2017, administratori i Restorant Piazza mori përsipër rinovimin total të restorantit. Kjo duhej të bëhej me zgjerimin e sipërfaqes, ndryshimin e ndarjeve, shtimin e sipërfaqes së kuzhinës, verandës, numrin e banjove, veshjen dhe lyerjen e sipërfaqeve vertikale, përmirësimin e veglave të kuzhinës dhe vendosjen e të rejave, pllaka, arredimi i ri dhe ndricimi modern bashkekohor. Në hapësirën e jashtme, restorant Piazza vendosi parkimin e tij të ri të asfaltuar, te gjelberuar dhe gjithashtu plotësisht falas për klientët e tij.

Rezervime

Rezervo tani tavolinën për anëtarët e familjes

Është një ide e mirë të bëni rezervimin tuaj paraprakisht, veçanërisht nëse planifikoni të darkoni gjatë orëve të pikut ose në një rast të veçantë. Kjo ju ndihmon që ju të siguroni një tryezë në kohën tuaj të preferuar. Nëse keni nevojë të anuloni ose modifikoni rezervimin tuaj, sigurohuni që të informoni restorantin sa më shpejt që të jetë e mundur për t'i lejuar ata të strehojnë mysafirë të tjerë.

Klientë të lumtur

Dëshmitë

sqShqip
Scroll to Top