Rezervime

Oraret e disponushme

Orari

Rezervime

Rezervo tani tavolinën për anëtarët e familjes

Është një ide e mirë të bëni rezervimin tuaj paraprakisht, veçanërisht nëse planifikoni të darkoni gjatë orëve të pikut ose në një rast të veçantë. Kjo iu ndihmon që ju të siguroni një tryezë në kohën tuaj të preferuar. Nëse keni nevojë të anuloni ose modifikoni rezervimin tuaj, sigurohuni që të informoni restorantin sa më shpejt që të jetë e mundur për t'i lejuar ata të strehojnë mysafirë të tjerë.

Përgjigje dhe pyetje të shpeshta

Pyetje e përgjithshme

Absolutisht! Ne mirëpresim festa të mëdha dhe ofrojmë opsione të eventeve private për ta bërë festën tuaj të veçantë. Pavarësisht nëse është një ditëlindje, përvjetor, event korporative ose ndonjë rast tjetër, ekipi ynë mund të punojë me ju për të personalizuar menunë dhe për të organizuar një përvojë të paharrueshme ngrënieje. Ju lutemi na kontaktoni paraprakisht për të diskutuar kërkesat tuaja.

Në Piazza Restaurant Durres, ne jemi të specializuar në kuzhinën autentike italiane. Menuja jonë përmban një gamë të gjerë pjatash të frymëzuara nga rajone të ndryshme të Italisë, nga makaronat deri te ushqimet e shijshme të detit dhe gatimet e shijshme me mish.

Shumë të ftuar preferojnë të bëjnë rezervime për të siguruar kohën e tyre të preferuar të ngrënies, veçanërisht gjatë orëve të pikut ose për raste të veçanta. Ndërsa vizitat janë të mirëseardhura, ne rekomandojmë të bëni një rezervim në internet përmes faqes sonë të internetit ose duke na telefonuar drejtpërdrejt për t'u siguruar që mund të akomodojmë festën tuaj.

Orari i punës së restorantit tonë është 08:00 - 23:00. 

sqShqip
Scroll to Top