Restorant Piazza Durres

Ejani dhe shijoni nje dreke, darke apo edhe nje gote vere.

Ne pretendojme se ne restorant Piazza kemi krijuar nje atmosfere te kendshme. Por pervec kesaj, ne gatuajme dhe ju sjellim ne tavoline recetat më të mira të peshkut.  Cdo pjate eshte bere me shume deshire. Nepermjet shijeve "goditese", duam tju largojme nga mendimet lodhese te routines se perditshme dhe desherojme qe te fokusoheni ne gjithe detajet, aromat dhe shijet qe ju ofron kuzhinieri yne.

Shumë njerëz e admirojnë ushqimin tonë. Prodhimet e detit furnizohen te fresketa cdo mengjes dhe dashamiresit me te mëdhenj të kuzhines se peshkut vijnë në restorantin tonë. Ne ju ofrojmë gjithashtu përzierjen e ingredienteve të freskët sezonalë, produkte te perzgjedhura e të rafinuara por edhe receta e teknikat më të mira te artit te kuzhines. Ne bëjmë çmos për të shërbyer ushqim të shijshëm.

Pjatat tona shoqerohen me një listë të gjate verash nga me te mirat shqiptare dhe te huaja;

Trebiano d' abruzzo Derveni i Bardhe Chardonnay Puglia Cobo e Bardhe Zaccagnini Bianco Pinot Griggio (Terre di Poggio) Chardonnay (Terre di Poggio) Grecco di Tufo (Icona) Gran Cuve Spumante Concilio Gewurztraminer Peccorino (Don Feuccio) Greco di Tuffo Mastro Bernardino Pecorino (Cantina Tollo) Fiano Puglia Pinot Cescon Chardonnay Cescon Savignon Cescon Cuvee Manfredi Pinot Griggio (Collio) Humer Chardonnay Griggio (Collio) Humer CA dei Fratti Blance Chablis Reverdito Lanche Donna Luce Chardonnay Marina Cvetic Bellavista Champagne Henri De Verlaine Don Perignon Montepulciano D'Abruzzo Vila Duka Cabernet Skenderbeu Derveni i Kuq Cobo Kashmir Lu Gio Montepulciano D'Abruzzo Montepulciano D'Abruzzo

Vijon...