2 vende per kamariere

Nëse keni përvojë si kamarier dhe nje eksperience pune mbi dy vjet, eshte e mundur që ju të gjeni punën tuaj në restorantin tonë. Ju plotesoni të dhënat ne formularin prane dhe pastaj dërgoni të dhënat tuaja. Ne do të përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Ndihmes Kuzhinier

Nëse keni përvojë në kuzhinë si  kuzhinier ose ndihmes kuzhinier, ka mundesi që ju të gjeni punën tuaj në restorantin tonë. Ju lutemi plotesoni të dhënat ne formularin prane dhe pastaj dërgoni të dhënat tuaja. Ne do të përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.