Bronz

8 % ↓
  • Paraqitni carten tuaj ne cdo pagese dhe akumuloni 8 perqind ulje nga cmimi total, te cilat mund ti perdorni heren tjeter ne restorant.
  • Kosto e kartes eshte 3500 L
bej kerkesen

Flori

12 % ↓
  • Paraqitni carten tuaj ne cdo pagese dhe akumuloni 12 perqind ulje nga cmimi total, te cilat mund ti perdorni heren tjeter ne restorant.
  • Kosto e kartes eshte 7500 L
bej kerkesen

Platin

14 % ↓
  • Paraqitni karten tuaj ne cdo pagese dhe akumuloni 12 % ulje nga cmimi total, te cilat mund ti perdorni heren tjeter ne restorant.
  • Kosto e kartes eshte 7500 L
bej kerkesen

Me karten e re mund te merrni ulje pas ulje