Si pergatitet oktapodi ne zgare ?

Welcome to our renowned restaurant with an elegant setting, gracious service and diversity of dishes. Our award-winning cuisine is inspired by the best culinary practices and complemented with world-class liqueurs and wines. The interior of our restaurant has a warm atmosphere set by a skilful blend of contemporary and classic furnishings. Drop in at our place for once, and you’ll become our regular visitor for good.

Pasta e zjere apo pasta aldente ?

Lexoni me kujdes mbi etikete vleresimin e kohes per zjerjen e makaronave - por pas pesë minutash, bëni një provë shije. Nese ne dhembe dalloni akoma brumin e forte e te thate ku uji nuk ka arritur ende ndoshta ka nevoje edhe per nje minute tjeter deri sa te dalloni qe qendra e fijes se makarones te jete me e forte se siperfaqjapor jo krejtesisht e qullur dhe e bute njetrajtshmerisht

Si mund te kuptoni kur kocat jane te fresketa ?

Duhet thënë se midhjet janë molusqe që duhet të konsumohen, sapo të blini dhe sa më shpejt të jetë e mundur. Në frigoriferin e shtëpisë, ju mund t'i mbani, për jo më shumë se një ditë. Nga pikëpamja ushqyese midhjet janë të pasura me proteina, vitamina C dhe, për më tepër, ato tregohen në rastin e dietave me kalori të ulët. Le të shohim së bashku, për të shmangur që ata të na bëjnë probleme serioze, si të njohim midhjet e freskëta.