Si pergatitet oktapodi ne zgare ?

Welcome to our renowned restaurant with an elegant setting, gracious service and diversity of dishes. Our award-winning cuisine is inspired by the best culinary practices and complemented with world-class liqueurs and wines. The interior of our restaurant has a warm atmosphere set by a skilful blend of contemporary and classic furnishings. Drop in at our place for once, and you’ll become our regular visitor for good.

Pasta e zjere apo pasta aldente ?

Lexoni me kujdes mbi etikete vleresimin e kohes per zjerjen e makaronave - por pas pesë minutash, bëni një provë shije. Nese ne dhembe dalloni akoma brumin e forte e te thate ku uji nuk ka arritur ende ndoshta ka nevoje edhe per nje minute tjeter deri sa te dalloni qe qendra e fijes se makarones te jete me e forte se siperfaqjapor jo krejtesisht e qullur dhe e bute njetrajtshmerisht

Si e pergatisim kekun me akullore dhe fruta

Këtu është një tjetër recetë të cilen kam deshire te ndaj me ju: qumështor vegan siç është quajtur shpesh, ose vetëm një tortë vegan me akullore të papërpunuar. Kjo torte eshte vertete e shishme dhe ipocalorike. Ne  te vertete kam bere disa lloje, por sot dua te pergatis dy versione të një tortë akullore dhe frutash. Për të parën unë vetëm copëtova disa fruta (në rastin tim pjeshkë dhe kajsi, por ju mund të përdorni cfare tju pelqeje) dhe i vura në krem. Për të dytën zgjodha frutat dhe shtova disa fara per te bere një shtresë frutash mbi pjesën e kremës.