Blog

Si pergatitet oktapodi ne zgare ?

Welcome to our renowned restaurant with an elegant setting, gracious service and diversity of dishes. Our award-winning cuisine is inspired by the best culinary practices and complemented with world-class liqueurs and wines. The interior of our restaurant has a warm atmosphere set by a skilful blend of contemporary and classic furnishings. Drop in at our place for once, and you’ll become our regular visitor for good.

Read more
Pasta e zjere apo pasta aldente ?

Lexoni me kujdes mbi etikete vleresimin e kohes per zjerjen e makaronave - por pas pesë minutash, bëni një provë shije. Nese ne dhembe dalloni akoma brumin e forte e te thate ku uji nuk ka arritur ende ndoshta ka nevoje edhe per nje minute tjeter deri sa te dalloni qe qendra e fijes se makarones te jete me e forte se siperfaqjapor jo krejtesisht e qullur dhe e bute njetrajtshmerisht

Read more
Si mund te kuptoni kur kocat jane te fresketa ?

Duhet thënë se midhjet janë molusqe që duhet të konsumohen, sapo të blini dhe sa më shpejt të jetë e mundur. Në frigoriferin e shtëpisë, ju mund t'i mbani, për jo më shumë se një ditë. Nga pikëpamja ushqyese midhjet janë të pasura me proteina, vitamina C dhe, për më tepër, ato tregohen në rastin e dietave me kalori të ulët. Le të shohim së bashku, për të shmangur që ata të na bëjnë probleme serioze, si të njohim midhjet e freskëta.

Read more
How do we prepare a pie with ice cream and fruit?

I made a few different kinds, but today I’m going to share two versions of a fruit ice cream cake. For the first one I just chopped up some fruits (in my case peaches and apricots, but you can use any fruits you like) and put them in the cream. For the second one I mashed the fruits, added some chia seeds and made a fruit layer over the cream part.

Read more
Come prepariamo una torta con gelato e la frutta ?

Ne ho fatti di diversi tipi, ma oggi condividerò due versioni di una torta di gelato alla frutta. Per il primo ho appena sminuzzato dei frutti (nel mio caso pesche e albicocche, ma puoi usare tutti i frutti che ti piacciono) e metterli nella crema. Per il secondo ho pureato i frutti, aggiunto dei semi di chia e fatto uno strato di frutta sopra la parte color crema.

Read more